Kaymakamımızdan İkinci Dönem İçin İlk Zil

Kaymakamımız Sayın Ahmet SOLMAZ Zil Çalarak Start Verdi

Midyat İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet SOLMAZ 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem startını Midyat İstiklal İlkokulu'nda zil çalarak verdi.2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci dönem açılışını Midyat İstiklal İlkokulu'nda beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdulkadir ALTAY ile yapan Kaymakamımız Sayın Ahmet SOLMAZ yapılan İstiklal Marşı törenin ardından öğrencilerle kısa bir konuşma yapıp ve hayırlı olsun temennilerinde bulunduktan sonra ikinci dönemin ilk ders zilini çaldı.Daha sonra Kaymakamımız Sayın Ahmet SOLMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdulkadir ALTAY İstiklal İlkokulu öğretmen ve idarecileri ile bir araya gelerek dilek,07-02-202207-02-202207-02-2022istek ve temennilerini dinleyip not aldıktan sonra 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2.döneminin ülkemiz,öğrenci,öğretmen ve veliler adına hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak beraberindeki heyetle kurumdan ayrıldı.Kendilerine bu nazik,samimi ve sıcak ziyaretlerinden ve eğitime vermiş olduğu önemden ötürü Midyat İstiklal İlkokulu olarak teşekkür ediyoruz.